Топ ясновидката у нас Марияна Николаева предначерта съдбата на кабинета Денков-Габриел.Марияна

...
Топ ясновидката у нас Марияна Николаева предначерта съдбата на кабинета Денков-Габриел.Марияна
Коментари Харесай

Топ ясновидка у нас каза съдбата на правителството

Топ ясновидката у нас Марияна Николаева предначерта ориста на кабинета " Денков-Габриел ".

Марияна е победител във втория сезон на БГ риалитото „ Ясновидци “. Преди време стигна до 4-то място в украинското интернационално тв съревнование за явления „ Битката на екстрасенсите “. Тя направи своята прогноза за бъдещето на държавното управление.
-->
" Общо взето ще се позадържи, само че много промени ще има. Един, втори, трети ще поставят. Ще отпускат някакви помощи, на хора в злополучие ще оказват помощ. Виждам едни огромни камиони по какъв начин пътуват с помощи. Донякъде ще има и усвояемост на чаканите евросредства. Ще им се наложи да подсилят граничната зона, тъй като отново ще тръгне бежанска вълна ", разяснява Николаева пред  " Телеграф ".

" Около октомври, ноември ще желаят да разтурят обединението. После на международно равнище нещо ще стане (от сорта на наводнението или нещо друго) и отново ще се помирят. Пътят на Габриел до властта минава като на два-три стадия. Като талази нагледно казано ще я блъскат оттук-оттам. В обединението, а и в самия ГЕРБ има вътрешна съпротива, която ще й плете интриги. Ще има секскомпромати, секрети или очевидни, още август дори. На косъм ще бъде да я махнат. В един миг тя сама ще желае да се отхвърля, пък след това ще размишления на инат на другите. Сложна ще е обстановката. До нея като поддръжка ще застене мъж с брада с буквата „ Й “ в името ", сподели още ясновидката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР